Offentlige taler: 9 Karakteristik af helt store

Der er mere at tale end dele et par ord. Her er de top ni Karakteristik af offentlige talere, som du kan bruge for

1. faste indhold. Selv en person mangler karismatiske gaver kan udvikle faststofindholdet. Altid del noget publikum finder værdifulde for deres liv.

2. humoristisk. Det er svært at hade nogen du grine med. De bedste højtalere finde en måde at få folk smiler tidligt i programmet. Det åbner hjerter og gør gruppen modtagelig. Du behøver ikke at være morsom, blot humoristisk.

3. organiseret. Der er ingen undskyldning for vandreture gennem en præsentation. Har dine noter struktureret på en måde, der holder dig på tempo og på målet. Lyttere bør føle, de har modtaget en meddelelse, der gav mening og var let at huske.

4. imødekommende. Nogle talere forsøger at komme ind og få så hurtigt som muligt, men publikum kan lide at vide taleren er tilgængelig en imødekommende. En af de bedste måder at gøre et godt indtryk er at få til arrangementet tidligt og møde folk, som de kommer.

5. ægthed. Det siges, at ærlige arrogance foretrækkes frem for falsk ydmyghed. Vi alle ønsker at vide folk er at være ærlig med os og at hvad vi ser, er hvad vi får. Være tro mod dig selv og andre ved at være den samme omkring alle. På den måde du ikke lyst en person foran et publikum og en anden person på andre tidspunkter.

6. vokser. Store højttalere fortsætte med at vokse i viden og anvendelse af håndværk. De hvile ikke hvis du når et bestemt niveau. I stedet fortsætter de med at strække sig og blive bedre.

7. giver. Bedst i dette erhverv giver uden at forvente afkast. De fleste store navn højttalere give anonymt til velgørenhed og organisationer de værner om. Dette giver holdning i private skaber varme og velkommen i det offentlige.

8. naturlig. I aftes jeg iagttog faktisk BookSpan for første gang. Jeg har vendt af før og for det meste ses det som en kur mod søvnløshed. Men Walter Isaacson forfatter af Benjamin Franklin An American Life talte. Efter at have læst bog ønskede jeg at se, hvor godt han præsenterede materialet. Han gjorde et stort stykke arbejde. Jeg fik det indtryk, at han ville være det samme væk fra podiet, da han var foran mikrofonen. Et godt eksempel på naturlige udtryk.

9. lidenskabelig. Engelsktalende overførsler energi med ordene. Den mere lidenskab passerer gennem besked jo større chance for at det bliver husket og anvendes. Ingen har nogensinde sagt, “Jeg håber sandelig taleren er kedeligt.” I stedet gerne de sige ting som, “Wow! Hun sikker på var spændt om sin besked.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.