Lydbøger: Nyd den bedste returpolitik, bedste service og laveste priser

Lydbøger er elektroniske publikationer, hvor forfatterens værker leveres til læserne via lyd. En lydbog er simpelthen en lydoptagelse af ethvert arbejde eller en bog, der læses højt. En lydbog er kun forfatterens ord og sætninger. Intet andet lydmateriale er tilladt. Lydudgivelsesvirksomheder er de mest almindelige udgivere af lydbøger.

En lydbog koster baseret på dens længde og antal stemmer. En lydbog bestående af ca. 24 bøger ville være billigere end et abonnement på 24 magasiner. Lydbøger prissættes forskelligt afhængigt af virksomheden. De fleste lydbøger er prissat i henhold til antallet af sider. Jo mere omfattende og detaljeret en lydbog er, jo højere er prisen.

Lydbøger kommer ofte med en gratis prøveperiode. Der kan lyttes til en lydbog på din computer eller via en almindelig podcastafspiller, før du køber den. For en fuld refusion kan du returnere alle lydbøger, der ikke opfylder eller overstiger dine forventninger. Mange lydbog distributører tilbyder en 30-dages garanti for dine penge tilbage.

Mens mange lydbøger kan downloades i lydformat i høj kvalitet, kan nogle lydbøger kun åbnes online. Du kan også downloade lydbøger som podcasts. Disse podcasts er ofte eksklusive og indeholder indhold, der ikke findes andre steder. Lydbøger i lydkvalitetsformat er generelt bedre end alle gratis podcasts. Eksperter og audioografi fans varmt anbefale dem.

Der kræves abonnementer på lydbøger for at kunne modtage fordelene ved lydbøgerne. Et abonnement på en lydbog fungerer på samme måde som at købe en bog. For den fulde pris for abonnementet skal du betale et opsætningsgebyr. Dette giver dig adgang til lydbøger og lytte til de bedste podcasts her i hele livet. Et abonnement ville være en god mulighed, hvis du vil lytte til dine podcasts i din bil.

Du kan lytte til lydbøger, når og hvor du vil. Du har fuld kontrol over formatet, længden og antallet af lyttere. Du kan lytte til lydbøger, selv når du har travlt, eller du kan sætte den på pause. Et medlem vil også give dig den bedste returpolitik, bedste kundeservice og laveste pris.