Dit barns vækst og udvikling

I modsætning til os, som kæmper for at holde med vores arbejde opgaver i løbet af dagen og kan læne sig tilbage, Se TV og virkelig slappe af kun i løbet af natten du er lille baby ikke underlagt de fascistiske regler af nat og dag. De vil sove, når de har lyst til det, uanset hvor de har lyst, og uanset hvor længe de skal. På gennemsnitligt, babyer sover tæt på 17 timer i døgnet. En kæmpestor ni timer mere end hvad kan vi næsten håndtere. Men i modsætning til os de ikke nap i lange strækninger af tid, de fleste af deres sovende magi udvide kun op til 2-3 timer. Når de vågner de forventer at blive fodret eller ændret og i tilfælde af at du glemmer at leve op til forventningerne de vil oprette en ruckus blot for at minde.

For at hjælpe din baby rutine få mere konventionelle, for det sove/fodringstid osv. Du kan tage flere skridt. For at sikre, erfarer han/hun, at natten er tid til søvn og dagtimerne tid til ophold op og kaste raserianfald, sætte din baby i et værelse, der er alt for lyse i løbet af dagen til at falde i søvn i. Men pas på at ikke sætte din baby i direkte sollys. Om natten Skift din baby til et værelse, der er koldt og mørkt, enten eller bruge samme rum men bare gardin det op, og tænde ac til at gøre det hyggeligt nok for dit vedkommende at falde i søvn. Du kan også sætte din baby i en slags rutine lige at betingelse ham/hende til hvad der kommer før det bliver til at sove. Give ham et varmt bad eller foder hende eller spille beroligende musik lige før du sætter ham/hende i seng hver dag.

Hvert barn er født med visse reflekser. Hvis du rører hans kind med spidsen af din hånd eller dit bryst han vil vende sig mod spidsen og åbne munden, hvis du sætte din finger i hans palm vil han forstå det osv. Disse reflekser forsvinder efter de første måneder efter sin fødsel og er behørigt erstattet af flere frivillige foranstaltninger.

Selv om et stort udvalg af babymad er tilgængelige i er markedet i dag intet så høj på næringsstoffer som mødre mælk. Den modgift, fundet i en mors mælk beskytter barnet mod infektioner og gør sin stærkere immunsystemet.

Efter fødslen gennemgår babyer vægt hurtig ændring. I løbet af seks måneder bliver det to gange sin fødselsvægt. I de næste seks måneder skyder det vægt op til omkring triple vægten på sin fødsel. Når den krydser et-årig mark det vækstmønster afregner og fortsætter på et relativt lavere hastighed. På ét år er enhver gennemsnitlige barn omkring 30 inches i længden og 20 pounds i vægt. På to bliver disse tal omkring 33 og 26 hhv.

På tre måneder i alder, vil dit barn elske at studere ansigter og forsøge at forstå legetøj og bevægelige genstande af interesse hængende over hovedet. Han/hun vil også svare på stemmer og lyde og lydstyrke. Med seks måneder vil de fleste babyer kunne stå og sidde med nogle bistand. På ni måneder i alder, din baby vil være sidder alene og vil også være i stand til at trække sig selv på møbler (forudsat deres styrke matcher deres vægt). Deres plapre vil nu begynde at tage et konkret form og fingre vil komme handy peger og selvfølgelig spise små stykker mad.

Af den tid, din baby er 1 vil hun nok lære at gå på sin egen og også kravle op over mere vanskeligt terræn, som trappen eller over den krybbe eller spille pen. Hun vil også vise større præference for en hånd over den anden, og vil tendere til at gøre det meste af sin bevægelser med den foretrukne hånd. De vil også lære at genkende ansigter og dermed være bange for fremmede og vil udtrykke kærlighed og hengivenhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.