Cortez Premier 10ft trampolin med kabinet og gratis stige

Hvis du har en spirende gymnast eller cheerleader, gymnastik trampolin er den bedste slags at købe. Når du køber trampoliner, gør din forskning og sørg for at købe fra en god producent. Forsøger disse tricks på noget, der er 3 eller 4 meter fra jorden er ikke en god idé. Gør tricks bør kun ske i et ordentligt område. Normalt de fleste skader opstår, når børn gør ting på en trampolin, at de ikke bør gøre. Sørg for, at du har ting som sikkerhedsnet til at hjælpe med at forhindre skader. Jeg er sikker på du har set mange ting på tv, hvor børn forsøger flips eller tricks … Alle de ting holder i en gallon størrelse zip sæl taske og sætte disse poser i kassen. Ved hjælp af denne metode vil du holde dig selv opmærksom og undgå at shoppe efter en defekt produkt ved at studere en ærlig og upartisk udtalelser, der tilhører den ægte opfylde shoppere.

Som tidligere nævnt, kan og vil skader ske med trampoliner. Virkelig alvorlige skader kan forekomme. De værste skader opstår normalt, når folk går glip af trampolin og lander på jorden, det er det, der forårsager de brækkede knogler og andre alvorlige skader. En anden fremragende pro for denne trampolin er dens fleksible brug. Så hvis dit motiv for at købe en trampolin er at gavne et barn, der har konkurrencedygtige, professionelle eller olympiske forhåbninger, en rektangulær model fungerer bedst. Hvis der er mere end ét barn på trampolinen se dem nøje og ikke tillader dem at komme ud af hånden. Sørg for, at der kun er ét barn ad gangen på trampolinen. Har trampolin dækker og bruge dem til at opretholde integriteten af trampolin materiale. En masse voksne nyder at bruge dem som fitness træningsudstyr, mens børnene bruger dem for sjov. Det polstrede betræk omkring måtten æder rammen og forhindrer børn i at træde gennem bungee ledningen for ekstra sikkerhed.

Den sorte mesh hoppe måtten er lavet af UV-resistent Polypropelene og tillægger rammen med 64 fjedre. Hvis fjedrene er for svage, kunne de bøje og strække, ødelægge opdrift af måtten, og gør det svært at få nogen højde, når du hopper. Trampolin virksomheder, der er stolte af deres produkter bør også have god kundeservice og bør være let at håndtere. Kig efter huller i trampolinstoffet, og sørg for, trampolin test (testoverblikket.dk) at trampolinens ramme er i god form. De gode har lange garantier og garantier. Hvis det er en god virksomhed, vil de være stolte af deres sikkerhedsstandarder, så vær opmærksom.

Børnene kommer uden opsyn på trampolinen. Ved hjælp af en stige til at lade dem klatre ind og ud af trampolinen. Lad ikke børnene hoppe ud af trampolinen. Lad ikke småbørn på en trampolin. ‘t gøre nogen tricks som flips på en trampolin. Denne type trampolin eller rebounder er lille i størrelse, hvilket gør det egnet til indendørs brug, så hvis du kan lide at udøve fra hjemmet, eller du har små børn eller ældre forældre og kan ikke nemt forlade hjemmet for at udøve så er det et nyttigt stykke træningsudstyr at have. Diameteren af din trampolin er afstanden over den øverste ramme ring fra udendørs metal kant til udendørs metal kant gennem midten af trampolinen – det er ikke på størrelse med måtten.