Baby barneseng råd og Tips

Tillykke! Du har lige lært, at du har en baby. Om dette er din første eller ikke du skal se på vugger. Har du en allerede? Er det et antikt? En anden hånd krybbe om antikke eller skal ikke undersøges nøje. Dette er for sikkerheden af din nye baby.

Skruer, bolte, og/eller andre fasteners bør alle være på plads. Er de løs? Vil placeringen af madras hold under din baby’s vægt? Det er bydende nødvendigt, at dette testes før du sætter dit barn i barnesengen. Tage noget, som tilnærmesvis betyder vægten af din baby på omkring 4 måneder gammel. Prelle det madras til at være sikker på det vil holde sin holdning. Hvis det ikke gør det kan forårsage alvorlig skade til din baby eller værre.

Ved opsætning af Gartneriet (hvis det ikke allerede op) overveje meget nøje, hvor du placerer krybbe. Hvis du placerer krybbe nær et vindue, og du har persienner, enten afkorte ledninger eller forankre dem et sted at dit barn ikke kan nå og få fat i dem. Hvis det alt sammen muligt undgå at placere krybbe i nærheden af vinduet. Som dit barn vokser ind i et lille barn og hun/han forsøger at kravle ud af krybbe; han/hun kan muligvis falde, som kan forårsage alvorlig skade til din baby.

Tæpper og din baby er ikke nødvendigvis en god blanding. Med hændelserne i SIDS i dag vil du være sikker på at gøre alt, hvad der kunne eventuelt sætte dit spædbarn risiko. Det er mere tilrådeligt at sætte din baby i seng i en sovende. Hvis du absolut skal have et tæppe på baby, guffe det stramt omkring og under foden af madrassen med dit barns fødder rører footboard. Du ønsker heller ikke at lægge tæppet noget højere på baby end op til hans bryst som den, der vil hjælpe med at forhindre ham fra at glide under tæpper og kvælende.

Kofanger puder er et fantastisk koncept men medmindre de er sikret ordentligt, der er en risiko for dit barn glider mellem madrassen og kofangere og eventuelt kvælende. Hvis du bruger dem bør de være forankret i mindst otte steder en i hvert hjørne af barnesengen og mindst to jævnt fordelt på hver af siderne. Der bør være en i alt 16 bånd i alle for top og bund.

Mobiltelefoner er en god tilføjelse og ser yndig men… forsigtighed, som her er, at hvis du bruger en mobiltelefon, så snart din baby begynder at sidde op på sin egen mobil bør tages at forhindre dit barn at få viklet ind i det. Sørg også for, at det ikke har nogen små aftagelige dele, som dit barn kunne kvæle på.

Hvis din krybbe er anden hånd uanset om du havde en tidligere barn eller du fik det fra en anden tjek madrassen omhyggeligt. Sørg for der er ingen revner eller huller i madras dækker. Sørg for også at madrassen passer ordentligt i barnesengen. Her igen, dit barn kunne smutte mellem madrassen og sidebars eller slutningen boards og blive kvalt. Madrassen skal passe stramt i barnesengen. Nu ark, du bruger i bør din barneseng også passer ordentligt og ikke glide og glide. Ark ankre findes der krog på ark under madrassen og holde det på plads.

Placeringen af madrassen er afgørende for dit barns sikkerhed. De fleste forældre sætte madrassen på den højeste stilling, når barnet først kommer hjem fordi det er så meget nemmere at ændre ham i denne holdning. Som dit barn bliver mere aktiv vil du sænke madrassen i overensstemmelse hermed. Når dit barn er i stand til at trække op til stående stilling sætte madrassen i den laveste mulige position og være sikker på din baby er sikker, måle afstanden mellem toppen af side bar og madrassen. I den laveste position bør afstanden fra toppen af side bar ikke mere end 26 inches over madrassen. Hvis dit barns hoved er over side bar, eller de klatre ud af krybbe, det måske på tide for at flytte dit barn til en almindelig seng. Nogle Krybber er konverteres til senge tat vil vokse med dit barn.

Krybbe, selv bør undersøges for ting, der kan bringe dit barn i fare. Har du set disse Krybber, der har sirlige mønstre skåret i slutningen bestyrelser? De er smukke, men de udgør en fare for dit barn. Dit barn kan få hovedet eller arm og ben fanget og opretholde en skade. Den enklere design af krybbe det sikrere dit barn kan være.

Siden omkring 1974, føderale sikkerhedsretningslinjer for barnesenge at lamellerne skal ikke mere end 2 3/8 inches fra hinanden. Dette er for at forhindre, at dit barn få hovedet fast mellem lamellerne. Dette kan forårsage skade til din baby, men det ville kræve fjernelse af nogle af lameller og der alene ville kompromittere dit barns sikkerhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.